Elektricien nodig?  

  Voor al uw elektro klussen in en om het huis!  

Diensten

Diensten die wij aanbieden zijn:

  • Werkzaamheden in en rondom uw woning

Wij helpen u graag met sterk uiteenlopende werkzaamheden in en rondom uw woning. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u ook in een tuinhuisje of een losstaande garage gebruik wilt kunnen maken van elektra. Voor het aansluiten van een lamp in de garage zullen eerst elektriciteitskabels moeten worden gelegd. Die worden aangesloten op de meterkast in uw woning. Het is belangrijk dat deze elektriciteitskabels op de juiste wijze door een elektricien wordt aangelegd.

  • Elektriciteit aanleggen

Elektriciens beginnen hun werk vaak met het bekijken van de situatie. Ten eerste met technische schema’s die de locaties van schakelingen, stopcontacten, laadcentra, paneelborden en andere apparatuur weergeven. Daarna het bepalen waar alle draden en componenten naartoe gaan, installeren en verbinden de elektriciens de draden met stroomonderbrekers, transformatoren, stopcontacten of andere componenten en systemen.

  • Stopcontact aanleggen

Een elektricien kan nieuwe stopcontacten voor u aanleggen of een extra stopcontact aftakken. Het aanleggen van een nieuw stopcontact heeft veel voordelen. Ten eerste hoeft u geen gebruik meer te maken van verlengsnoeren. Ten tweede heeft u door het nieuwe stopcontact altijd spanning waar het nodig is. Daarnaast ziet het er een stuk netter uit zonder verlengsnoer. Het verplaatsen of vervangen van een stopcontact is geen hele moeilijke klus. Het ligt er echter aan of de bedrading al getrokken is.

  • Onderhoud aan de meterkast

Wij kunnen u tevens helpen bij het uitbreiden en onderhouden van de meterkast. Regelmatig onderhoud aan de meterkast is belangrijk om de overbelasting van groepen te voorkomen. Als gevolg van de overbelasting kan er namelijk een stroomstoring in uw huis ontstaan. Soms is het nodig om de meterkast te vervangen. Maak hiervoor ook een afspraak met een elektricien. Wij zullen de meterkast op de beste en veiligste manier voor u vervangen.

  • Groepenkast

Goede elektrische installatie van de groepenkast is onmisbaar voor goed werkende elektra in huis. Denk aan een duidelijk overzicht en een goede verdeling van de groepen. Het onderhoud van de elektrische installatie is belangrijk voor de veiligheid. Het optimaal functioneren van de technische installatie vermindert de kans op storingen. Groepenkasten worden geïnstalleerd in overeenstemming met de geldende normen. Daarom kun u dit beter aan een van onze elektriciens overlaten.

  • Aardlekschakelaar aansluiten of vervangen

Helaas gebeurt wel eens dat mensen door ongelukkige gebeurtenissen direct contact hebben met een elektriciteitskabel. Dergelijke elektrische ongelukken zijn zonder twijfel zeer gevaarlijk. Er bestaan echter veiligheidsmaatregelen zoals de aardlekschakelaar. Deze voorkomt mogelijke verwondingen bij dergelijke ongevallen. Een aardlekschakelaar kan een bijzonder goede bescherming bieden tegen de effecten van elektrische stroom op mensen. Deze is in staat om de schakeling tijdig te onderbreken als personen in contact komen met een stroomlijn die onder spanning staat. De aardlekschakelaar is daardoor ook zeer effectief in brandbeveiliging toepassingen.

  • Storingen

Elektriciens repareren of vervangen elektrische apparatuur wanneer deze breekt of storingen veroorzaken. Hierbij voeren wij de nodige reparaties zo snel mogelijk uit om het ongemak tot een minimum te beperken. We kunnen onderdelen zoals stroomonderbrekers, zekeringen, schakelaars en elektronische componenten of kabels vervangen.

  • Verlichting

Het aanleggen van verlichting is een van de veelvoorkomende taken van een elektricien. Hierbij kan het gaan om het aanleggen van een geheel nieuw lichtpunt en/of het installeren van armaturen.


U kunt ook contact opnemen met Dirken elektrotechniek voor alle andere werkzaamheden waar een elektricien aan te pas moet komen. Wij helpen u graag.


Tarief 

Wij rekenen geen administratie kosten.

Er wordt altijd minimaal 1 uur werktijd in rekening gebracht. Vervolgens wordt er per 30 minuten gerekend.

Werkgebied 

Onze tarieven gelden in de volgende Gemeente: Halderberge, Roosendaal, Rucphen, Etten-Leur, Zundert, Moerdijk, Breda, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen, Drimmelen. Daarbuiten zijn de kosten in overleg.

Dirken Elektrotechniek is de elektricien waar u in de regio terecht kunt op het gebied van elektriciteit. Wij zijn ervaren in elektrotechnische werkzaamheden en gespecialiseerd in het herstellen van storingen in uw installaties.

Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op via 06-23076509 of stuur een e-mail naar info@dirkenelektrotechniek.nl

Wij helpen u graag!